Velkommen til Stall-Ragnar

Vi er en gård på Kjærnes på Vinterbro som tilbyr alt fra hestekjøring til ridning i skog og mark.

Vi har for tiden 10 hester på gården av rasene Døl og Gypsy Cob, samt 4 føll. Foruten våre hesteaktiviteter driver vi også avl på våre Gypsy Cob'er.

I tillegg til våre hester har vi også andre dyr; høner, kalkuner, ender, sauer, 2 griser og hunder (og en gårdskatt). Vi er selvforsynte med egg og poteter hele året, og også litt andre grønnsaker, frukt bær og noe kjøtt. Vi er opptatt av god dyrevelferd og ønsker å gi våre dyr anledning til å utfolde seg på en mest mulig naturlig måte.  

Våre hester går derfor på utegang året rundt, og har fri tilgang på grovfor av god kvalitet hele døgnet. I tillegg blir hestene brukt omtrent daglig. Alle våre hester er rolige fine ridehester, og de fleste av dem brukes også til kjøring.

Vi er Ragnar og Camilla. Ragnar har holdt på med hest "alltid" og bruker mye tid på å trene hestene til oppdragskjøring. Camilla er utdannet kognitiv atferdsterapeut, og har også utdanning inngen dyreassisterte intrervensjoner. Vi vil også snart kunne tilby behandling med hesteassistert terapi for de som strever som med angst og depresjon. Vi er begge i full jobb ved siden av våre hestesysler, som kan betegnes som en liten hobbyvirksomhet vi begge trives med.

Ta gjerne kontakt med oss for å høre hva vi kan tilby.


På Vinterbrosenteret for å handle
På Vinterbrosenteret for å handle