Velkommen til Stall-Ragnar

Vi er en gård på Kjærnes på Vinterbro som tilbyr alt fra hestekjøring til ridning i skog og mark.

Vi har for tiden hester på gården av rasene Døl og Gypsy Cob. Vi avler også på Gypsy Cob og har jevnlig føll og unghest for salg.

I tillegg til våre hester har vi også andre dyr; høner, kalkuner, sauer, 2 griser (som slaktes til jul) og hund (og en gårdskatt). Vi er selvforsynte med egg og poteter hele året, og også litt andre grønnsaker, frukt bær og noe kjøtt. Vi er opptatt av god dyrevelferd og ønsker å gi våre dyr anledning til å utfolde seg på en mest mulig naturlig måte.  

Våre hester går derfor på utegang året rundt, og har fri tilgang på grovfor av god kvalitet hele døgnet. I tillegg blir hestene brukt omtrent daglig. Alle våre hester er rolige fine ridehester, og de fleste av dem brukes også til kjøring.

Vi er Ragnar og Camilla. Ragnar har holdt på med hest "alltid" og bruker mye tid på å trene hestene til oppdragskjøring. Camilla er utdannet kognitiv atferdsterapeut, og har også utdanning innen dyreassisterte intrervensjoner. Vi tilbyr også behandling med hesteassistert terapi for de som strever som med angst og depresjon, samt hesteassisterte aktiviteter for de som har behov for dette. Du kan lese mer om dette tilbudet her.

Vi er begge i full jobb ved siden av våre hestesysler, som kan betegnes som en liten hobbyvirksomhet vi begge trives med.

Ta gjerne kontakt med oss for å høre hva vi kan tilby.


På Vinterbrosenteret for å handle
På Vinterbrosenteret for å handle